Rotary e-Club D2483

Novosti

Rotari E – Klub Srbije proslavio svojih prvih 5 godina postojanja

Datum

7. decembra 2020.

Dragi Rotarijanci i prijatelji,

U subotu 5.12.2020. Rotari E – Klub Srbije je proslavio svojih prvih 5 godina postojanja. Organizovali smo online događaj kome je prisustvovalo preko 100 članova iz 3 Distrikta, 39 rotari klubova i  3 rotarakt kluba.

Uoči proslave svi učesnici su dobili poklon pakete za degustaciju, zahvaljujući donaciji Destilerije Jezdić iz Valjeva. Priča o  rakiji je bila tema predavanja u okviru događanja, pa je sve izgledalo kao da sedimo zajedno za jednim velikim stolom i nazdravljamo jedni drugima. Zahvalni smo ekipi momaka iz “Rakija, uglavnom” koji su doneli posebnu draž u priči i  degustacijama rakija.

Uz priču o rakiji, veče smo začinili i muzičkim perfomansom dvojice umetnika Markom Tomićem i Lukom Jezdićem.

Pred gostima smo premijerno emitovali film o prvih pet godina rada našeg kluba, a pored presednika Časlava Maksimovića, govorili su i Guverner distrikta 2483 Danilo LJevnaić, kao i naš čarter predsednik Nikola Božić.

Kroz kotizaciju koja je sakupljena, kao i aukcijama rakija, ličnim donacijama naših gostiju, uspeli smo da sakupimo preko 400.000 dinara, a ceo iznos je namenjem Centru za vantelesnu oplodnju u Valjevu, a kao deo globalnog granta koji je E – Klub pokrenuo ove godine.

Hvala svima!