Rotary e-Club D2483

Novosti

Primopredaja predsedničke funkcije

Datum

26. juna 2021.

26. juna 2021 godine u Andrićgradu (Višegrad) u Republici Srpskoj – Bosna i Hercegovina izvršena je primopredaja predsedničke dužnosti. Odlazeći predsednik Časlav Maksimović predao je predsednički lanac Predragu Grozdaonoviću koji će voditi klub do kraja juna 2022. godine.

Sama primopredaja je organizovana kao porodični izlet brodićem rotarijanaca i prijatelja, koji je započeo i završio se u Perućcu. Plovidbom po jezeru Perućac i reci Drini uživali smo u prirodnim lepotama smaragdne reke koja je u dalekoj prošlosti delila Istočno i Zapadno rimsko carstvo. Tokom plovidbe smo čuli obilje zanimljivih činjenica o reci, biološkoj raznolikosti predela kojim prolazi i istoriji čiji je tihi svedok.

Posada broda Grizzli potrudila se da naš put u oba smera bude zanimljiv i da u njemu uživaju i veliki i mali. Tokom posete Višegradu obišli smo i na Drini ćupriju a sama primopredaja dužnosti izvršena je u centru Andrićgrada.

Predragu Grozdanoviću će tokom rotarijanske 2021/2022 u vođenju kluba pomagati Andrijana Maksimović, koja je preuzela obaveze sekratara kluba.

Želimo im uspešnu godinu, dosta služenja i još više uživo druženja!