Robotom do znanja i veština

Udruženim snagama više rotari klubova, obezbedjeni su lego roboti za osam škola u kolubarskom regionu. Roboti imaju primenu u svim tehničkim predmetima, kao i u pirodnim naukama.

Projektor i laserski štampač

Druženje na Divčibarama kroz rotari avanturu nam omogucava da se bolje upoznajemo, ali i da pomažemo drugima. Ovaj put, tokom druženja od skupljenog novca od više klubova, uspeli smo da odvojimo deo novca i pomognemo i podstaknemo mlade. Društvo istraživača je dobilo nov projektor i laserski štampač.

Srce za Milošev osmeh

Humanost E-Kluba se pokazala uvek na delu. Brzom inicijativom E-Kluba I humanošću članova skupili smo novac da pomognemo Milošu u njegovoj borbi za mlad život.

Mladi su budućnost

Kao strateško opredeljenje Rotari E – Kluba, dogovoreno je stipendiranje 5 mladih talenata na programima u Istraživačkoj stanici Petnica.

Rekonstrucija škole i školskog inventara

U saradnji sa Milicom Kovačević volonterom, Rotari E – Klub je uzeo učešće, kao najveći pojedinačni donator u sufinansiranju projekta u iznosu od 25% vrednosti celog projekta. Od ove donacije uvedena je pijaća voda u školu, obezbeđena je hranu za učenike u narednih 6 meseci, kao i dodatni materijal za profesore škole.